Ιταλία

Αποσύρθηκε ο Σέζνι: «Το σώμα αντέχει, αλλά η καρδιά δεν είναι πια στο ποδόσφαιρο…»

Ο Βόιτσιεχ Σέζνι αιφνιδίασε τον ποδοσφαιρικό κόσμο με την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο στην ηλικία των 34 ετών! «Η καρδιά μου δεν είναι πια στο ποδόσφαιρο...» σχολίασε στην ανακοίνωση.

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση στην ηλικία των 34 ετών ανακοίνωσε ο Βόιτσιεχ Σέζνι. Έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Γιουβέντους και δίχως να έχει βρει - ή δίχως να έχει ψάξει - ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, εξέπληξε άπαντες με την απόφαση που πήρε να μην ξαναβάλει γάντια σε επαγγελματικό επίπεδο.

Με τρία πρωταθλήματα Ιταλίας, ισάριθμα Κύπελλα, δυο FA Cups, δυο Super Cup Ιταλίας και ένα Community Shield στην Αγγλία, ο Πολωνός γκολκίπερ σκέφτηκε ότι έφτασε στο τέλος του δικού του δρόμου στο ποδόσφαιρο.

Έπαιξε σε Άρσεναλ, Μπρέντφορντ, Ρόμα και Γιουβέντους και ήταν παρών σε 4 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και 2 Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

«Όταν έφυγα από τη Βαρσοβία, τη γενέτειρά μου, για την Άρσεναλ, το 2006. Είχα όνειρο να καταφέρω να ζήσω από το ποδόσφαιρο. Πού να ‘ξερα τι ταξίδι ζωής θα ξεκινούσε τότε…

Πού να ήξερα ότι θα έπαιζα για ορισμένες από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο και θα φορούσα τη φανέλα με το εθνόσημο 84 φορές.

Πού να ήξερα ότι θα ζούσα από το ποδόσφαιρο και ότι το παιχνίδι αυτό θα ήταν όλη μου η ζωή…

Έφτασα σε σημεία που δεν είχα φανταστεί ποτέ μου. Όλα όσα έχω αποκτήσει κι όλα όσα είμαι ως άνθρωπος, τα οφείλω στο ποδόσφαιρο…

Σήμερα, το σώμα μου αντέχει ακόμα, αλλά η καρδιά μου δεν είναι πια στο ποδόσφαιρο. Τώρα ήρθε η ώρα να δώσω όλη την προσοχή μου στην οικογένειά μου.

Έχω αποφασίσει ν’ αποσυρθώ. Κάθε τέλος έχει και μια αρχή. Δεν ξέρω που θα με οδηγήσει αυτό, μόνο ο χρόνος θα δείξει. Αλλά τα προηγούμενα 18 χρόνια μού έδειξαν ότι ποτέ τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο! Θα κάνω ξανά μεγάλα όνειρα!»
ανέφερε στην ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x