Europa League

Σεμπά: «Δύσκολο παιχνίδι, πάμε για το ‘‘διπλό’’»

Το σύνθημα για τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ, στους «32» του Europa League, έδωσε ο Σεμπά κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής.

Έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Άντερλεχτ δήλωσε ο Σεμπά, ο οποίος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου λίγο πριν η «ερυθρόλευκη» αποστολή αναχωρήσει για το Βέλγιο.

«Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Εμείς, όμως, πάμε εκεί να κερδίσουμε, θα τα δώσουμε όλα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα μας βάλει ο αντίπαλος στον αγώνα», ανέφερε αρχικά ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός και στη συνέχεια απάντησε για το αν οι Πειραιώτες μπορούν είναι παρουσιάσουν ξανά το πρόσωπο που είχαν στα εκτός έδρας παιχνίδια του Champions League:

«Οπωσδήποτε. Είμαστε προετοιμασμένοι για να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στη δουλειά που πρέπει να κάνουμε. Ελπίζουμε να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Καταλήγοντας, ο 23χρονος άσος μίλησε και για το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ως βασικός στο αυριανό ματς: «Ναι, είμαι απόλυτα έτοιμος. Έχω δουλέψει πάρα πολύ. Ελπίζω να κάνω ένα καλό παιχνίδι, να βοηθήσω την ομάδα μου και να δώσω χαρά στους φιλάθλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x