Γενικά

Όνειρο ήταν και πάει το Champions League για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ - Ήττα με 3-0 από την Σεντ Πόλτεν

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Αυστρία με 3-0 από τη Σεντ Πόλτεν και αποκλείστηκε στο 2ο γύρο των προκριματικών του Champions League.

Δεν τα κατάφερε στην Αυστρία και έμεινε εκτός Ευρώπης η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ!

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-0 από τη Σεντ Πόλτεν και το ταξίδι του στο Champions League ολοκληρώθηκε στο 2ο προκριματικό γύρο.

Η αυστριακή ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και στο 13' άνοιξε το σκορ, όταν η Μεντλ μπήκε στην περιοχή, μοίρασε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στην Μπρουντχάλερ, η οποία από κοντά έκανε το 1-0.

Σχεδόν δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 22', η Μεντλ από δημιουργός έγινε σκόρερ, πετυχαίνοντας με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ δεν πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο, η Σεντ Πόλτεν με την ψυχολογία στα ύψη συνέχισε να πιέζει και στο 29' πέτυχε το 3-0 με την κεφαλιά της Λεμεσόβα μετά από εκτέλεση φάουλ της Ζβερ.

Οι γηπεδούχες συνέχιζαν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο δεύτερο μέρος και στο 69' η Μαντλ έφτασε κοντά στο 4-0, ωστόσο η Γιαννακά απομάκρυνε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 86' στον αγώνα πέρασε η 16χρονη, Μαρίνα Θεοδωράκη, με την παίκτρια των «ασπρόμαυρων» να πραγματοποιεί το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι, το 3-0 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης και έτσι ο ΠΑΟΚ στρέφει το ενδιαφέρον τους στις εγχώριες υποχρεώσεις.

ΠΑΟΚ (Θεοδωρίδης): Νίχαους, Γκούνη, Αχμέντοβα, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Στράντζαλη (46? Μήτκου), Χαλατσογιάννη (Θεοδωράκη 86?), Βαρδαλή (Γιοβάνη 64?), Καλέση (79? Σάμπσον), Ακίντα (46? Παπαδοπούλου), Χέλμβαλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x