Ισπανία

Standing ovation για τον Χεσούς Νάβας, στο τελευταίο του ντέρμπι Ανδαλουσίας

Ο Χεσούς Νάβας, ο οποίος έχει ανακοινώσει πως θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση στα τέλη του έτους, αγωνίστηκε για τελευταία φορά κόντρα στη μεγάλη αντίπαλο της Σεβίλης, Ρεάλ Μπέτις και αποθεώθηκε.

Ένα ντέρμπι Ανδαλουσίας διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Ένα ντέρμπι ανάμεσα σε Σεβίλη και Ρεάλ Μπέτις για την 9η αγωνιστική της La Liga, που η νίκη της πρώτης (1-0) πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Γιατί ο αγώνας αυτός θα μείνει για πάντα στην καρδιά του Χεσούς Νάβας.

Ο 38χρονος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο του «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» στο 72ο λεπτό και αποθεώθηκε καθολικά. Ήταν τόσο έντονη η στιγμή, που ο Νάβας δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και ξέσπασε σε λυγμούς, καθώς αυτό ήταν και το τελευταίο στην καριέρα του, αφού θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Ένας θρύλος της Σεβίλης, ο οποίος έφτασε τις 28 συμμετοχές σε ντέρμπι της Ανδαλουσίας (12 νίκες, 10 ισοπαλίες και 6 ήττες ο απολογισμός του), αριθμός που αποτελεί ρεκόρ. Εκτός των άλλων, ο Νάβας έχει αγωνιστεί και σε 687 επίσημα ματς!

Για την ιστορία, το γκολ της Σεβίλης το πέτυχε ο Λουκεμπάκιο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 50' και ανέβηκε στη 12η θέση του πρωταθλήματος, φτάνοντας τους 12 βαθμούς, όσους έχει και η Μπέτις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x