Ιταλία

Σάρι: «Ελπίζω τον Ιανουάριο να επιστρέψω - Οι νέοι προπονητές... τρεντάρουν, αλλά τα ευρωπαϊκά τα πήραν συνομήλικοι μου»

Την επιθυμία του να γυρίσει πριν τον Γενάρη στους πάγκους εξέφρασε ο Μαουρίτσιο Σάρι, παραχωρώντας συνέντευξη στη Gazzetta dello Sport.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι παραχώρησε συνέντευξη στη Gazzetta dello Sport και δήλωσε έτοιμος να γυρίσει στην προπονητική. Ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά πως θέλει να επιστρέψει πριν τον Γενάρη, ενώ έχει ως όνειρο να προπονήσει κάποια στιγμή την Μπόκα.

Στη συνέχεια, ο Σάρι αποκάλυψε αν μετάνιωσε που έφυγε από τη Λάτσιο, ενώ σχολίασε και τη φετινή Serie A.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ελπίζω να επιστρέψω πριν τον Γενάρη, αλλά εξαρτάται και από τις καταστάσεις και τις προτάσεις που θα δεχθώ, τα κίνητρα και το τηλέφωνο που θα μου δώσει περισσότερη αδρεναλίνη. Δεν βλέπω τον εαυτό μου να σταματάει. Θέλω ακόμα να προπονήσω και πιστεύω είμαι σε μια κατάσταση στο να δώσω πράγματα...»

Για το εάν υπάρχει κάποια ομάδα εκτός Ευρώπης που θα ήθελε κάποια στιγμή να προπονήσει: «Η Μπόκα θα ήταν ένα τρελό όνειρο, αλλά δεν ξέρω αν θα γινόταν πραγματικότητα. Κάποια παιχνίδια στο Μπομπονέρα θα ήταν μια μοναδική εμπειρία».

Για την εκκίνηση της σεζόν στη Serie A και τους νέους, ηλικιακά προπονητές ανέφερε: «Το να παίζεις με τις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις είναι περίεργο. Ας περιμένουμε μερικά παιχνίδια για να καταλάβουμε. Στην πραγματικότητα, ο Kλοπ είπε ότι χρειάζονται δύο χρόνια για να κρίνεις τη δουλειά ενός προπονητή. Είναι αλήθεια ότι ''τρεντάρουν'' περισσότερο οι νέοι προπονητές, αλλά τρεις προπονητές της ηλικίας μου κατέκτησαν ευρωπαϊκούς τίτλους την περασμένη σεζόν. Ο Αντσελότι το Champions League, ο Γκασπερίνι το Europa και ο Μεντιλίμπαρ το Conference League. Όπως και ο Ντε Λα Φουέντε που κατέκτησε το Euro με την Ισπανία».

Για το γεγονός ότι οι οπαδοί της Μίλαν περίμεναν εκείνον αντί του Φονσέκα στον πάγκο:
«Δεν είναι ωραίο να μιλάμε για αυτό τώρα. Απαιτείται σεβασμός. Ο Πάουλο Φονσέκα είναι καλός προπονητής, άνθρωπος υψηλού επιπέδου. Τον έχω γνωρίσει προσωπικά. είναι στην αρχή ενός νέου ταξιδιού και πρέπει να είναι ήρεμος. Δεν θέλω να εμπλακώ σε αυτό».

Για τον Τιάγκο Μότα στη Γιουβέντους, αλλά και το δικό του πέρασμα από το Τορίνο δήλωσε: «Είναι σαν δύο διαφορετικές ταινίες. Είναι μόνο η αρχή, αλλά μπορείτε να δείτε την επιθυμία του Μότα να κάνει κάτι διαφορετικό».

Για το αν μετάνιωσε που αποχώρησε από τη Λάτσιο: «Όχι, ήταν μια στιγμή προσωπικής και εσωτερικής εσωστρέφειας. Υπήρχαν καταστάσεις που δεν μου άρεσαν. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ή ανανεώνεις με έναν προπονητή ή τον απολύεις. Ή ο προπονητής παραιτείται. Και το έκανα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x