Πορτογαλία

Σάντος: «Καθρέφτης της εθνικής Πορτογαλίας ο Κριστιάνο Ρονάλντο»

Αντίθετος με τις ριζικές αλλαγές στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας παρουσιάστηκε με δηλώσεις του ο Φερνάντο Σάντος, ενώ για ακόμα μία φορά αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κάθε άλλο παρά με θετικό μάτι βλέπει την πιθανότητα σαρωτικών αλλαγών στο ρόστερ της εθνικής Πορτογαλίας ο Φερνάντο Σάντος, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στη «Record».

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στην εφημερίδα της χώρας του αναφέρθηκε και στην αξία του Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας ότι ο συμπατριώτης του σούπερ-σταρ αξίζει πολλά περισσότερα από την τέταρτη Χρυσή Μπάλα και τον χαρακτήρισε ως τον καθρέφτη της εθνικής ομάδας.

«Δεν πιστεύω στις επαναστάσεις που γίνονται με τον ερχομό πολλών παικτών και την αποχώρηση άλλων. Το μέλλον της εθνικής Πορτογαλίας είναι εγγυημένο.

Δεν σημαίνει πως επειδή κατακτήσαμε το Euro πως είμαστε φαβορί και για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο βασικός στόχος μας είναι η πρόκριση. Προφανώς πρόκειται για διοργάνωση όπου θα έχουμε την ίδια νοοτροπία και το ίδιο πάθος».

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είπε: «Ο Ρονάλντο αξίζει πολλά περισσότερα από την τέταρτη Χρυσή Μπάλα. Η συμπεριφορά του στον τελικό του ΕURO 2016 ήταν υποδειγματική. Είναι ο καθρέφτης της εθνικής μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x