Πορτογαλία

Ο Ρουί Κόστα έφερε στην Μπενφίκα τον Μεϊτέ χωρίς να τον γνωρίζει!

Σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη προχώρησε ο παλαίμαχος της Μπενφίκα, Πάουλο Φούτρε, σχετική με τη μεταγραφή του Σουαλιό Μεϊτέ στους «αετούς» το 2021.

Ο Σουαλιό Μεϊτέ κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στην Ελλάδα σε μια μόλις χρονιά, κατακτώντας με τον ΠΑΟΚ το περσινό πρωτάθλημα Ελλάδας.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν κατάφερε να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Γάλλο, που ανήκει στην Μπενφίκα, με ένα παλαίμαχο παίκτη των «αετών», Πάουλο Φούτρε, να φέρνει στην επιφάνεια μια ιδιαίτερη ιστορία σχετικά με τη μεταγραφή του Μεϊτέ στους Πορτογάλους το καλοκαίρι του 2021.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Ρουί Κόστα, δεν ήξερε τίποτα για το προφίλ του τότε 27χρονου, μιας και εκείνη την περίοδο ήταν πλήρως αφοσιωμένος στις προεδρικές εκλογές του συλλόγου.

«Αυτό που με πληγώνει σήμερα, ως πολύ καλός φίλος του Ρουί, είναι να βρίσκομαι στο δρόμο και να βλέπω παίκτες της Μπενφίκα να μιλούν άσχημα για τον ίδιο. Και δεν μπορώ να ακούω ανθρώπους να μιλούν άσχημα για τον Ρουί. Ο Ρουί καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο όσο κανείς άλλος. Την τελευταία φορά που τον συνάντησα μου είπε: "Εσύ είσαι αυτός που καταλαβαίνει, εσύ". Ήμουν αθλητικός διευθυντής και ήμουν υπεύθυνος, ο λόγος ήταν δικός μου. Ο Ρούι μου είπε, και ήμουν σε αναταραχή όταν έφυγε ο Λουίς (σ.σ. Φιλίπε Βιειρά, πρώην πρόεδρος της Μπενφίκα) εκείνο το καλοκαίρι, ότι απέκτησε τον Γάλλο, Σουαλιό Μεϊτέ, χωρίς να ξέρει ποιος ήταν.

Αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή, ήμουν σε χίλια μπερδέματα και υπήρχαν εκλογές. Και μου είπε "δεν πρόκειται να εμπιστευτώ κανέναν άλλον", επειδή τον απέκτησε χωρίς να γνωρίζει. "Αν πρέπει να πεθάνεις, πέθανε όρθιος. Μην περπατάς γονατιστός. Όχι γονατιστός. Θα πεθάνεις όρθιος. Όχι το ένα ή το άλλο. Καταλαβαίνεις το ποδόσφαιρο. Την τελευταία φορά που ήμασταν μαζί, θα υπέγραφες τον Μάτιτς", του είπα
», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάουλο Φούτρε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x