Ιταλία

«Αρέσει» στην Ρόμα αλλά ως δανεικός ο Ζάμπιτσερ

Ρεπορτάζ στην Ιταλία αναφέρει ότι η Ρόμα σκέφτεται σοβαρά να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Μαρσέλ Ζάμπιτσερ από τη Μπάγερν Μονάχου, με τη μορφή του μονοετούς δανεισμού.

Μετά τη Μπαρτσελόνα και η Ρόμα φαίνεται πως έχει βάλει στο… στόχαστρο τον Μαρσέλ Ζάμπιτσερ, ο οποίος θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου στο μέλλον.

Ο Αυστριακός μέσος επέστρεψε από τον δανεισμό του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήδη αναζητάει τον επόμενο προορισμό του. Αυτός δεν αποκλείεται να είναι η Ιταλία, λοιπόν…

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere dello Sport», ο Ζάμπιτσερ είναι «πολύ δημοφιλής» στις τάξεις της Ρόμα, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση ενός κεντρικού χαφ, μετά την επιστροφή του Τζορτζίνιο Βαινάλντουμ στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο 29χρονος άσος βρέθηκε κοντά στην μετακίνησή του στους «τζιαλορόσι» και το περασμένο καλοκαίρι, καθώς ήταν έτοιμοι να δώσουν 15 εκατομμύρια ευρώ στους Βαυαρούς, αλλά δεν επετεύχθη συμφωνία τότε.

Τώρα, όμως, η Ρόμα σκοπεύει να ψαχτεί για τον Ζάμπιτσερ με δανεισμό, με την Μπάγερν να επιθυμεί να μπει όρος υποχρεωτικής αγοράς του το καλοκαίρι του 2024.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x