Ιταλία

Μένει μέχρι να… φύγει ο Γιούριτς στη Ρόμα!

Η Ρόμα αποφάσισε να διατηρήσει, τουλάχιστον προς ώρας, τον Ιβάν Γιούριτς στην τεχνική ηγεσία παρά τη βαριά ήττα από τη Φιορεντίνα.

Ανατροπή και παραμονή τουλάχιστον προς ώρας για τον Ιβάν Γιούριτς στον πάγκο της Ρόμα. Παρότι όλα έδειχναν ότι ο Κροάτης προπονητής θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «τζαλορόσι» μετά τη βαριά ήττα από τη Φιορεντίνα (5-1), τελικά η οικογένεια Φρίντκιν του δίνει λίγες ημέρες ακόμη.

Επί της ουσίας, ο Γιούριτς μένει μέχρι να φύγει, αφού οι σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε οριακό επίπεδο. Υπήρξε μάλιστα και παραλίγο θερμό επεισόδιο με τον Μαντσίνι στα αποδυτήρια χθες, με τους δύο να πιάνονται στα χέρια.

«Κάθε αποτέλεσμα από εδώ και πέρα μετράει…», δηλώνουν από τη Ρόμα για τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος φαίνεται πως την ερχόμενη Πέμπτη στο «Ολίμπικο» απέναντι στην Τορίνο παίζει το κεφάλι του.

Οι άνθρωποι της Ρόμα την ίδια ώρα κάνουν την προεργασία τους για τον διάδοχό του. Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι έχει ακόμη σε ισχύ συμβόλαιο με το σύλλογο, αφού δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για την αποζημίωση και το όνομά του παίζει ξανά ως σενάριο επιστροφής. Έχουν γίνει επαφές και με την πλευρά του Κλαούντιο Ρανιέρι και εξετάζονται συνεχώς διάφορες περιπτώσεις προπονητών που μπορούν να επαναφέρουν τους «τζαλορόσι» στον ίσιο δρόμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x