Ιταλία

Απίστευτη και εκκωφαντική γιούχα των «τζαλορόσι» για την εικόνα της Ρόμα στο πρώτο ημίχρονο με τη Βενέτσια!

Οι φίλαθλοι της Ρόμα αποδοκίμασαν με πολύ έντονο ύφος τους παίκτες της ομάδας, αμέσως μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με αντίπαλο τη Βενέτσια, και την κάκιστη εμφάνιση των «τζαλορόσι».

Η πρώτη νίκη της Ρόμα στη φετινή σεζόν την περασμένη εβδομάδα επί της Ουντινέζε (3-0), αποδείχθηκε πως δεν ήταν ικανή για να αντιστρέφει το τεταμένο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου και στη σχέση τους με τους οπαδούς.

Οι «τιφόζι» των Ρωμαίων τα έχουν βάλει ανοικτά με τη διοίκηση του συλλόγου εδώ και δύο εβδομάδες, με αφορμή την απομάκρυνση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μπορεί να έχει περάσει καιρός, να έγιναν ενέργειες για αποκλιμάκωση της κατάστασης, όπως η αποχώρηση της Λίνας Σουλούκου από τη θέση της CEO, ωστόσο, το αγωνιστικό πρόσωπο των «τζαλορόσι» δεν λέει να φτιάξει την κατάσταση.

Ενδεικτικό είναι πως στο σημερινό παιχνίδι της Ρόμα κόντρα στη Βενέτσια, οι Ρωμαίοι πραγματοποίησαν ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πάνε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με 1-0.

Η εξέλιξη αυτή, αλλά και η εν γένει εικόνα των παικτών του Γιούριτς προκάλεσε την «έκρηξη» των οπαδών, οι οποίοι μετά το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου, προέβησαν σε μαζική και... εκκωφαντική γιούχα άνευ προηγουμένου προς τους παίκτες της ομάδας!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x