Ιταλία

Απόφαση της Σουλούκου η αποχώρηση Ντε Ρόσι από τη Ρόμα!

Η Λίνα Σουλούκου ήταν αυτή που πήρε την απόφαση της απόλυσης του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, έχοντας τους ιδιοκτήτες στο πλευρό της.

Η απόλυση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τη Ρόμα αποτέλεσε ένα μεγάλο σοκ στο ποδοσφαιρικό κοινό. Ήταν το timing που έσκασε η είδηση, με τον Ιταλό τεχνικό να έχει επεκτείνει το περασμένο καλοκαίρι κατά τρία έτη το συμβόλαιό του και να στηρίζεται απόλυτα από τη διοίκηση. Μάλιστα, ο σύλλογος ξόδεψε για χάρη του «DDR» κοντά στα 100 εκατ. ευρώ για μεταγραφές στο καλοκαιρινό παζάρι.

Η απόφαση για την αποχώρηση του Ντε Ρόσι από τους «τζαλορόσι» ήταν της Λίνα Σουλούκου, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα ιταλικά Μέσα. Οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο ανθρώπους ήταν κάκιστες, όπως φαίνεται. Η Ελληνίδα CEO φαίνεται πως είχε μια σύγκρουση τα τελευταία 24ωρα ξανά με τον «DDR». Ο λόγος είναι η εικόνα που δείχνει η ομάδα, αλλά και τα αποτελέσματα που δεν έρχονταν στο ξεκίνημα.

Οι Ρωμαίοι δεν έχουν κάνει νίκη ως τώρα σε τέσσερις αγωνιστικές, ενώ μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Τζένοα η ένταση κορυφώθηκε. Η Σουλούκου θεώρησε πως όσο ο χρόνος περνά και τα τρίποντα δεν έρχονται, τόσο η τετράδα απομακρύνεται και θέλησε να πάρει δραστικά μέτρα. Αποφάσισε να προχωρήσει την απόλυση του Ντε Ρόσι, με την οικογένεια Φρίντκιν να είναι στο πλάι της CEO και να συμφωνεί μαζί της.

Τελικά, το συμβόλαιο λύθηκε, με τις αντιδράσεις των οπαδών προς το πρόσωπο της Λίνας Σουλούκου να είναι έντονες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x