Ισπανία

Ρομάνο… here we go: Ο Εμπαπέ θεωρείται πλέον παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης!

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, Ρεάλ Μαδρίτης και Κιλιάν Εμπαπέ έχουν υπογράψει όλα τα έγραφα, με τους «μερένχες» να ανακοινώνουν την απόκτηση του Γάλλου σούπερ σταρ την ερχόμενη εβδομάδα!

Ένα 24ωρο μετά την κατάκτηση του 15ου Champions League στην ιστορία της, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να πυροδοτήσει την «βόμβα» του Κιλιάν Εμπαπέ, προσθέτοντας ακόμα έναν λόγο στους απανταχού φίλους της ομάδας για ξέφρενους πανηγυρισμούς!

Εδώ και καιρό, το όνομα του Γάλλου σούπερ σταρ έπαιζε δυνατά για τα μεταγραφικά των πρωταθλητών Ευρώπης, με την υπόθεση αυτή να περνάει από... 40 κύματα και να εξελίσσεται σε θρίλερ.

Ωστόσο, όλα πλέον έχουν δρομολογηθεί, καθώς μετά και την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας έμεινε και τυπικά ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν και έτσι μπορεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «μερένχες»!


Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, Ρεάλ και Εμπαπέ έχουν υπογράψει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα ώστε να προχωρήσει το τεράστιο αυτό deal, με τον Ιταλό ρεπόρτερ να αναφέρει χαρακτηριστικά πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις!


Για την ιστορία, από το 2017 που βρέθηκε στο Παρίσι για την PSG, ο 25χρονος επιθετικός μέτρησε 256 γκολ και 108 ασίστ σε 308 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x