Ισπανία

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα πληρώνει 300.000 ευρώ για κάθε γκολ του Έντρικ!

Τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής του Έντρικ από την Παλμέιρας στη Ρεάλ Μαδρίτης ανέλυσε ο αθλητικός διευθυντής της βραζιλιάνικης ομάδας.

Πολύ ακριβά φαίνεται πως θα στοιχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Φλορεντίνο Πέρεθ η μεταγραφή του Έντρικ!

Ο Βραζιλιάνος πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της «Βασίλισσας» απέναντι στην Στουτγκάρδη για την πρώτη αγωνιστικής της league phase του Champions League και με την ευκαιρία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας για τη μετακίνησή του.

Μέχρι και τα 72 εκατομμύρια ευρώ μπορεί να φτάσει αρχικά το deal των δύο πλευρών. 35 «χαρτιά» δόθηκαν καθαρά στους Βραζιλιάνους, 25 εκατομμύρια θα δοθούν σε βάθος χρόνου και άλλα 20 εκατομμύρια ευρώ έχουν να κάνουν με τους φόρους.

Υπάρχουν βέβαια και οι ρήτρες που έχουν τοποθετηθεί και έχουν να κάνουν με τις επιδόσεις του Έντρικ σε γκολ και ασίστ. Για κάθε τέρμα που θα πετυχαίνει ο 18χρονος θαυματουργός επιθετικός η 15 φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης θα πληρώνει 300.000 ευρώ! Ήτοι στα πέντε τέρματα θα βγαίνει από τα ταμεία της 1,5 εκατομμύριο και το συγκεκριμένο μπόνους θα σταματήσει στα 60 εκατομμύρια ευρώ, όταν ο Έντρικ δηλαδή φτάσει στα 200 γκολ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x