Ισπανία

«Ξεμπούκωσαν» Ρεάλ και Εμπαπέ κόντρα στην Μπέτις!

Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να σκοράρει τα δύο πρώτα του γκολ στο πρωτάθλημα, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Ρεάλ Μπέτις και επέστρεψε στα τρίποντα στη LaLiga.

Την πρώτη του... παράσταση μπροστά στον κόσμο της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ο Κιλιάν Εμπαπέ!

Ο Γάλλος σούπερ σταρ έβαλε τα δύο πρώτα του γκολ στο πρωτάθλημα και οδήγησε τη «βασίλισσα» στην επιστροφή στις νίκες με την επικράτηση 2-0 κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις. Κάπως έτσι, η «βασίλισσα» έφτασε τους 8 βαθμούς μετά από 4 αγωνιστικές και... κυνηγάει την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ αγχώθηκε και πάλι, καθώς ήταν ανώτερη όμως άργησε να βρει το γκολ, με τον Εμπαπέ να έχει χάσει μέχρι τότε μία άχαστη ευκαιρία προ κενής εστίας. Παρόλα αυτά, πήρε το... αίμα του πίσω λίγο αργότερα, όταν έκανε το 1-0 μετά από τρομερή κάθετη του Φέντε Βαλβέρδε και πανηγύρισε για πρώτη φορά με τον χαρακτηριστικό του τρόπο στο «Μπερναμπέου».



Παρόλο που το πρώτο γκολ του στη LaLiga άργησε πολύ να έρθει, για το δεύτερο χρειάστηκαν μόλις 8 λεπτά! Μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Βινίσιους Ζούνιορ, ο Γάλλος ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-0 στο 75', δίνοντας οριστικό χαρακτήρα στην επικράτηση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, στο 84' ο Κάρλο Αντσελότι απέσυρε από την αναμέτρηση τον Εμπαπέ και αυτός γνώρισε την πρώτη του καθολική αποθέωση στο γήπεδο της Ρεάλ, ανταποδίδοντας το χειροκρότημα και ελπίζοντας αυτά τα δύο γκολ να αποτελούν... προάγγελο για τη συνέχεια!



Στο ματς που έγινε νωρίτερα η Χετάφε ήρθε ισόπαλη 0-0 εντός έδρας με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, αντίπαλο του ΠΑΟΚ στη League Phase του Conference League. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ ανώτεροι, με τα συνολικά σουτ να είναι 16-1 και τη Σοσιεδάδ να μη χάνει στην πραγματικότητα ούτε μία ευκαιρία στο ματς.

Παρόλα αυτά, οι Βάσκοι κατάφεραν να πάρουν την εκτός έδρας ισοπαλία και ανέβηκαν στους 4 βαθμούς μετά από ισάριθμες αγωνιστικές, με τη Χετάφε να μένει στους τρεις, έχοντας ισάριθμες ισοπαλίες και έναν αγώνα λιγότερο.

To πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής
Σάββατο 31/8
Μπαρτσελόνα-Βαγιαδολίδ 7-0
(20’, 64’, 72’ Ραφίνια, 24’ Λεβαντόφσκι, 45’+2’ Κουντέ, 83’ Όλμο, 85’ Τόρες)

Μπιλμπάο-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1
(90'+2' Kορέα)

Εσπανιόλ-Ράγιο Βαγεκάνο 2-1
(8’ Ρομέρο, 90+6’ Βελίς - 4’ Γκαρθία)
Βαλένθια-Βιγιαρεάλ 1-1
(24’ Ντούρο - 45+3’ Πέρεθ)
Λεγανές-Μαγιόρκα 0-1
(43’ Ροντρίγκεθ)

Κυριακή 1/9
Αλαβές-Λας Πάλμας 2-0
(7' Βιθέντε, 78' Μαρτίνεθ)

Οσασούνα-Θέλτα 3-2
(21' Μπογιόμο, 45' αυτ. Ντομίνγκεθ, 62' Μπρετόνες - 29' Ιγκλέσιας, 90'+1' Γκόμεθ)

Σεβίλλη-Τζιρόνα 0-2
(41' Μαρτίν, 73' Ρουίθ)

Χετάφε-Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπέτις 2-0
(67'/75' Εμπαπέ)

H επόμενη (5η) αγωνιστική

Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαλένθια
Εσπανιόλ-Αλαβές
Θέλτα-Βαγιαδολίδ
Λας Πάλμας-Μπιλμπάο
Μαγιόρκα-Βιγιαρεάλ
Μπέτις-Λεγανές
Ράγιο Βαγιεκάνο-Οσασούνα
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Ρεάλ Μαδρίτης
Σεβίλλη-Χετάφε
Τζιρόνα-Μπαρτσελόνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x