Ισπανία

Πλησιάζει στο ντεμπούτο του για τη Ρεάλ ο Αρντά Γκιουλέρ - Πιθανό να μπει στην αποστολή με τη Μαγιόρκα!

Κοντά στο πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Αρντά Γκιουλέρ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημά του και είναι πιθανό να μπει στην αποστολή της «βασίλισσας» για τη Μαγιόρκα!

Πλησιάζει η ώρα που οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης θα δουν από κοντά τον... Τούρκο Μέσι!

Συγκεκριμένα, ο Αρντά Γκιουλέρ, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Φενέρμπαχτσε ωστόσο ακόμη δεν έχει αγωνιστεί λόγω αλλεπάλληλων προβλημάτων τραυματισμού, επέστρεψε στις προπονήσεις της «βασίλισσας» και είναι πλέον κοντά στο ντεμπούτο του.

Μάλιστα, όπως επισημαίνουν τα ισπανικά Μέσα, ο 18χρονος μεσοεπιθετικός είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή των Μαδριλένων για το επερχόμενο ματς με τη Μαγιόρκα (3/1), καθώς ακολουθεί πλέον σχεδόν ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας!

Να θυμίσουμε, ότι το παιδί-θαύμα Γκιουλέρ ήταν μια... ανάσα από την Μπαρτσελόνα που ήθελε διακαώς την απόκτηση του, όμως, ο Τούρκος προτίμησε την ομάδα της Μαδρίτης και από τότε, όλα απλοποιήθηκαν για τη μετακίνησή του. Την περασμένη σεζόν, ο πρώην παίκτης της Φενέρμπαχτσε μέτρησε έξι γκολ και επτά ασίστ σε 35 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις αποτελώντας καθοριστική μονάδα για κατάκτηση του κυπέλλου Τουρκίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x