Ισπανία

Αποχαιρέτησε τον Νάτσο η Ρεάλ Μαδρίτης - Ανακοινώνεται από την Αλ Κουαντσία

Ο Νάτσο αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Είπε το δικό της «αντίο» στον Νάτσο η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «βασίλισσα» ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Ισπανό αμυντικό, ο οποίος είναι ο παίκτης με τα περισσότερα τρόπαια (26) στην ιστορία του συλλόγου.

Ο πολύπειρος 34χρονος θα μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, καθώς έχει βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με την Αλ Κουαντσία.

«Από τότε που ο Νάτσο έφτασε στις ακαδημίες μας ως παιδί, ήταν πάντα παράδειγμα θάρρους για όλους και λαμβάνει όλη τη στοργή, την αναγνώριση και τον θαυμασμό της Ρεάλ. Η Ρεάλ είναι και θα είναι για πάντα το σπίτι του», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ ο Νάτσο ανέφερε:

«Λέω αντίο στο σύλλογο της ζωής μου, στην Ρεάλ. Έφτασα εδώ σε ηλικία 10 ετών και έπλασα τον εαυτό μου ως άτομο και ως παίκτης. Έμαθα να νικώ και να χάνω, να παλεύω και να υποφέρω, να διασκεδάζω, και να ζω πάντα με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα.

Έμαθα ό,τι είμαι σήμερα. Σας λέω αντίο μετά από 24 χρόνια απόλυτης αφοσίωσης, πάθους και ενθουσιασμού. Θα ήθελα να με θυμάστε ως έναν νεαρό παίκτη που έδωσε τα πάντα για αυτό το σύλλογο.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Θα φωνάζω για κάθε τίτλο και κάθε γκολ αυτής της εκπληκτικής οικογένειας. Η Ρεάλ της καρδιάς μου, τα λέμε σύντομα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x