Πορτογαλία

«Πτήση» τελικού

Με εντυπωσιακό τρόπο προκρίθηκε στον τελικό του πορτογαλικού Λιγκ Καπ η Μπενφίκα, η οποία επικράτησε 3-0 της Σετούμπαλ στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Η Μπενφίκα νίκησε άνετα με 3-0 τη Σετούμπαλ στο «Ντα Λουζ», στο πλαίσιο των ημιτελικών του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, περιμένοντας τον αντίπαλό της από το ζευγάρι ανάμεσα σε Μαρίτιμο και Πόρτο, έχοντας βρεθεί στο +7 στην κορυφή της Supelriga από τους "δράκους" και έχοντας γίνει το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι θα αρκεστούν πλέον στη προσπάθεια να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι «αετοί» ήταν σαφώς ανώτεροι και δε δυσκολεύτηκαν να σκοράρουν με τους Ταλίσκα στο 41’ με πέναλτι, Πίτσι, επίσης, με πέναλτι στο 51’ και Ζόνας στο 89’, εκμεταλλευόμενοι και την αποβολή του Αντβίνκουλα στο 39’. Στον πάγκο έμεινε ο Ανδρέας Σάμαρης, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αγωνίστηκε ο Δημήτρης Πέλκας.


Η σύνθεση της Μπενφίκα: Αρτουρ, Σίλβιο, Λισάντρο Λόπεζ, Ζαρντέλ, Πίτσι, (76’ Ρούμπεν Αμορίμ), Γκονσάλο Γκουέδες (59’ Σάλβιο), Ταλίσκα, Όλα Τζον, Κριστάντε (46’ Ζόνας), Ντερλέι


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x