Γαλλία

Πρόταση της Μαρσέιγ για τον Γκρίνγουντ!

Τον Μέισον Γκρίνγουντ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η Μαρσέιγ του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι και γι’ αυτό κατέθεσε πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το «θολό» τοπίο που υπάρχει γύρω από την περίπτωση του Μέισον Γκρίνγουντ θέλει να εκμεταλλευθεί η Μαρσέιγ και να τον φέρει στη Γαλλία.

Μετά από μία εξαιρετική σεζόν στη Χετάφε όπου απέδειξε το τεράστιο ταλέντο του κόντρα στο νοοτροπία που τον χαρακτηρίζει εκτός αγωνιστικών χώρων, ο 22χρονος εξτρέμ είναι έτοιμος να επιστρέψει σε έναν μεγάλο σύλλογο.

Παραμένει άγνωστο εάν θα παραμείνει στη Γιουνάιτεντ υπό τις οδηγίες του Έρικ Τεν Χαγκ, που κακά τα ψέματα δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει τον Άντονι στα δεξιά της επίθεσης. Το γεγονός ότι είναι ακόμη ανεπιθύμητος ύστερα από τις βιαιοπραγίες απέναντι στη σύντροφό του αυξάνει τις πιθανότητες των Μασσαλών να τον αποκτήσουν.

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι τον γνωρίζει άριστα και γι’ αυτό προχώρησε σε κατάθεση επίσημης πρότασης ύστερα από συνεννόηση με τη διοίκηση. Οι ιθύνοντες της ομάδας του Μάντσεστερ επιθυμούν τον εκ νέου δανεισμό του με υποχρεωτική αγορά του, μαζί με ποσοστό μεταπώλησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x