Πορτογαλία

«Καθάρισε» και την Μπράγκα η Πόρτο!

Η Πόρτο «καθάρισε» την Μπράγκα (1-0), διεύρυνε το σερί της και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Επιστροφή στις νίκες για την Μπενφίκα.

Πόρτο… 8x8! Οι «δράκοι» έφτασαν τις οκτώ διαδοχικές νίκες στην Πριμέιρα Λίγκα, επικρατώντας 1-0 της Μπράγκα στο «Ντραγκάο» και παρέμειναν στην κορυφή του πρωταθλήματος. Παρέα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 22ο λεπτό ο Ντίας. Διατηρώντας την απόσταση, την οποία έχει από την Μπενφίκα. Αντιθέτως, οι «αρσεναλίστας», είδαν την Εστορίλ να τους πλησιάζει στην 4η θέση.




Η προερχόμενη από την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, Μπενφίκα, επέστρεψε στις εντός των συνόρων νίκες, επικρατώντας 4-1 της Φαμαλικάο εκτός έδρας. Παραμένοντας με αυτόν τον τρόπο στο -4 από την κορυφή. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο πολύ καλός φέτος Νούνιες, ο οποίος έκανε χατ-τρικ (5’, 14’, 56’), με τρεις ασίστ του Ρ. Σίλβα, που πέτυχε το τρίτο γκολ των «αετών» (46’).

Ενδιάμεσα, μείωσε ο Νασιμέντο (25’) για τους γηπεδούχους, οι οποίοι γνώρισαν τρίτη διαδοχική ήττα, αφού είχαν προηγηθεί το 0-3 από την Πορτιμονένσε και το 4-0 από τη Ζιλ Βιθέντε. Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Ζεσούς είχε 60%-40% υπέρ της την κατοχή της μπάλας, αλλά τα σουτ ήταν 7-3 υπέρ της Φαμαλικάο, τα δύο από αυτά έγιναν γκολ για την Μπενφίκα.


Η Πορτιμονένσε επικράτησε 1-0 της Μορεϊρένσε, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στο 87’, με τον Μπόα Μόρτε. Το δυνατό του σουτ κόντραρε και η μπάλα αναπαύτηκε στα αντίπαλα δίχτυα. Με αυτόν τον τρόπο ο Λίτο Βιντιγκάλ έκανε ντεμπούτο με το… αριστερό στον πάγκο των γηπεδούχων.


Απέδρασε από την έδρα της Μπελενένσες η Εστορίλ, επικρατώντας 1-0 με το τέρμα του Φόντε στο 43ο λεπτό με κεφαλιά. Μείωσε τη διαφορά στον έναν βαθμό από την τέταρτη θέση και την Μπράγκα τα «καναρίνια». Αποδυναμωμένοι πήγαν στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι, λόγω της πρόσφατης περιπέτειας με τον κορωνοϊό, η οποία οδήγησε στην αναβολή της αναμέτρησης με τη Βιζέλα και ουσιαστικά στη διακοπή του αγώνα με την Μπενφίκα (0-7).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x