Πορτογαλία

Αφηνιασμένοι «δράκοι» κατάπιαν τους «αετούς»

Μια «καταιγιστική» Πόρτο σάρωσε την Μπενφίκα 3-0 στο «Ντραγκάο» στο υποτιθέμενο ντέρμπι των «16» του πορτογαλικού Κυπέλλου και προκρίθηκε εμφατικά στα προημιτελικά.

Η Πόρτο σάρωσε 3-0 την Μπενφίκα στο «Ντραγκάο» στο θεωρητικό ντέρμπι των «16» του πορτογαλικού Κυπέλλου και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά της διοργάνωσης, μετατρέποντας σε «περίπατο» το ματς και προκαλώντας προβληματισμό στους πρωτευουσιάνους για τη συνέχεια της σεζόν. Αυτό, αφού οι «δράκοι» βρίσκονται στην κορυφή της Primeir Liga και οι «αετοί» στο -4 στη δεύτερη θέση, ενόψει του μεταξύ τους ματς πρωταθλήματος σε μία εβδομάδα στο ίδιο γήπεδο.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έμεινε στον πάγκο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Σέρτζιο Κονσεϊσάο έφτασαν στο σκορ του θριάμβου από το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Εβανίλσον στο 1’ και 31’ και Βιτίνια στο 7’. Η αποβολή του σκόρερ στο 45’+2’ δεν άλλαξε πολύ τις ισορροπίες και τελικά στο 95’ ήρθε και αυτή του Οταμέντι για να ολοκληρώσει το καταστροφικό βράδυ των Λουζιτανών.

"Σόκαρε" την Μπράγκα η Βιζέλα και τη νίκησε 1-0 εντός έδρας, αφήνοντάς τη χωρίς διάκριση στις εγχώριες διοργανώσεις της φετινής σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x