Ιταλία

Μειώθηκε η ποινή του Πογκμπά για την υπόθεση ντόπινγκ, επιστρέφει τον Μάρτιο του 2025

Ο μέσος της Γιουβέντους, Πολ Πογκμπά, είδε την τετραετή απαγόρευση που είχε για αποχή από τα γήπεδα να μειώνεται στους 18 μήνες και έτσι θα μπορεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση από τον Μάρτιο.

Εκεί που όλα έδειχναν πως η καριέρα του Πολ Πογκμπά οδεύει άδοξα προς το τέλος της, λόγω του τετραετή αποκλεισμού του από τα γήπεδα, τα δεδομένα ανατράπηκαν και ο Γάλλος μπορεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση από τον Μάρτιο του 2025.

Και αυτό γιατί η έφεση που έκανε ο Πογκμπά στην ποινή που του επιβλήθηκε, με πρόσχημα το ότι ουδέποτε ήθελε να προσβάλει το άθλημα και να παραβεί τους κανόνες, είχε αποτέλεσμα και έτσι από τα 4 χρόνια, η τιμωρία του μειώθηκε στους 18 μήνες.

Σε ηλικία 31 ετών πλέον, έχει μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει μια επανεκκίνηση στην καριέρα του και να αξιοποιήσει το τεράστιο ταλέντο που διαθέτει. Ωστόσο θα χρειαστεί σίγουρα έναν χρόνο προσαρμογής, καθώς τελευταία του συμμετοχή ήταν τον Σεπτέμβριο του 2023.

Ο Πογκμπά αν και θα αρχίσει να αγωνίζεται από τον ερχόμενο Μάρτιο, μπορεί να ξεκινήσει τις προπονήσεις με τη Γιουβέντους τον Ιανουάριο, έτσι ώστε όταν έρθει η στιγμή να πατήσει ξανά χορτάρι, να βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο ετοιμότητας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x