Stoiximan Super League

Πλησιάζει στην Ίντερ ο Μαζουακού

Αυξάνονται οι πιθανότητες να αποχωρήσει ο Αρτούρ Μαζουακού από τον Ολυμπιακό, με την Ίντερ να μοιάζει ο πιθανότερος προορισμός για τον Γάλλο μπακ-χαφ. Στο κόλπο και η Ρόμα.

Τις τελευταίες του μέρες στον Ολυμπιακό φαίνεται πως περνάει ο Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος ετοιμάζεται να μετακομίσει στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Το τελευταίο διάστημα είναι γνωστό ότι αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γάλλου μπακ-χαφ, ο οποίος κατάφερε να ξεχωρίσει την περσινή σεζόν με τη φανέλα των νταμπλούχων Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, ο πιθανότερος προορισμός για τον 22χρονο άσο είναι η Ίντερ, αν και η Ρόμα έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Μάλιστα, δηλώσεις έκανε και ο μάνατζερ του Μαζουακού, Τόνι Λινγκέρι, ο οποίος υποστήριξε:

«Η Ίντερ εξετάζει την περίπτωση του Αρτούρ από τον περασμένο Νοέμβρη. Έχει στείλει αρκετές φορές σκάουτερ για να τον δουν. Δεν αρνούμαι ότι για τον παίκτη ο προορισμός της Ίντερ θα ήταν ιδανικός, για πολλούς λόγους, μεταξύ των οποίων και η παρουσία του Κοντογκμπιά που διατηρεί σπουδαία φιλία με τον Αρτούρ. Υπάρχει επίσης ενδιαφέρον της Ρόμα.

Η μεταγραφή του Μαζουακού θα εξαρτηθεί πολύ από την ταχύτητα με την οποία θα προχωρήσει στις πωλήσεις της η Ίντερ από τους παίκτες που έχει ήδη στο ρόστερ της.

Αν αυτές καθυστερήσουν η Ρόμα μπορεί να περάσει μπροστά. Ο Ολυμπιακός τον κοστολογεί στα 13 εκατ. ευρώ, όμως η διαπραγμάτευση μπορεί να κλείσει στα 8 εκατ. ευρώ, κάτι στο οποίο θα παίξει ρόλο και η επιθυμία του Αρτούρ να αλλάξει περιβάλλον και να αποδεχθεί μία τεράστια πρόκληση όπως είναι αυτή της Ίντερ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x