Πορτογαλία

Πλησίασε και περιμένει η Μπράγκα

Στη δεύτερη θέση της Superliga και στο -2 από τη δεύτερη Πόρτο πλησίασε η Μπράγκα, επικρατώντας 2-1 της Μορεϊρένσε εντός έδρας για τη 15η αγωνιστική.

Η Μπράγκα νίκησε 2-1 τη Μορεϊρένσε εντός έδρας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Superliga και πλησίασε στο -2 από τη δεύτερη θέση και την Πόρτο και στο -6 την πρωτοπόρο Μπενφίκα, περιμένοντας τι θα κάνει αργότερα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην έδρα της Μπελενένσες, ώστε οι φιναλίστ του Europa League του 2011 να δουν τι διαφορά θα έχουν από τα «λιοντάρια».

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στο +1 από τις τελευταίες θέσεις.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Πίντο στο 3’, είδαν να ισοφαρίζονται από τον Ντράμε στο 41’ και «καθάρισαν» με τον Ρικάρντο Φερέιρα στο 79’, μέχρι να αποβληθεί για τη Μορεϊρένσε ο Σανιά στο 95’.


Η σύνθεση της Μπράγκα: Μαραφόνα, Μπαϊάνο, Αντρέ Πίντο, Ρικάρντο Φερέιρα, Μαρσέλο Γκοϊάνο, Βούκτσεβιτς, Τσέκα, (46’ Τίμπα), Γουίλσον Εντουάρντο, Αλαν, Ορτα (57’ Χασάν), Φόντε (90’ Μαρτίνεζ)


Ανεβαίνει σιγά σιγά η Μπαοβίστα, η οποία νίκησε 2-0 τη Νασιονάλ στη Μαδέιρα και βρέθηκε στο +6 από τις επικίνδυνες θέσεις, αφήνοντας τους γηπεδούχους στην τελευταία δυάδα.

«Ανάσα» για τη Φεϊρένσε, η οποία νίκησε 2-0 εντός έδρας την Πάσος Φερέιρα και την άφησε στο +5 από τους κινδύνους.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x