Γ' Εθνική

Πέρεθ και συνεχίζει…

Άλλη μία μεταγραφή είναι πιθανό να ανακοινώσει το αργότερο μέχρι αύριο ο Άρης, καθώς η διοίκηση της ομάδας συμφώνησε σε όλα με τον Γκιγιέρμο Πέρεθ.

Σε μία σημαντική προσθήκη στο υπάρχον ρόστερ του Άρη προχώρησε η διοίκηση της ομάδας, η οποία συμφώνησε με τον Γκιγιέρμο Πέρεθ.

Ο Ισπανός χαφ έμεινε ελεύθερος από τη Λαμία και αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη, όπου θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο 28χρονος άσος διακρίνεται για τα καλά του χτυπήματα με το αριστερό πόδι, είναι γρήγορος και έχει καλό σουτ (ειδικά από μακρινή απόσταση). Ο Πέρεθ ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Μούρθια, συνέχισε στη Βαλένθια και το 2007 πήρε μεταγραφή για τη Λα Κορούνια (37 συμμετοχές και 3 γκολ).

Το 2009 έπαιξε στη Σπόρτινγκ Χιχόν, όπου και έμεινε για τρία χρόνια (66 συμμετοχές – 6 γκολ) και μετά πήγε ως δανεικός στην Αλμπαθέτε.

Στην Ελλάδα ήρθε το 2012 για λογαριασμό της Βέροιας, όπου με προπονητή τον Καλαϊτζίδη μέτρησε 23 συμμετοχές και 2 γκολ, την επόμενη σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και έκανε μόλις μία συμμετοχή, ενώ πέρσι στο πρώτο εξάμηνο έπαιξε στον Πανθρακικό (10 ματς) και στο δεύτερο στη Λαμία (12 αγώνες).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x