Γενικά

Μόνιμο θρόνο για τον Πελέ στο γήπεδό της παρουσίασε η Πατσούκα!

Η Πατσούκα παρουσίασε πριν την αναμέτρηση με την Πουέμπλα, έναν μόνιμο θρόνο που θα βρίσκεται στο γήπεδο στη μνήμη του Πελέ, που έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Σύλλογοι και αθλητές από όλων τον κόσμο έχουν αποδώσει φόρο τιμής στον Πελέ, τον Βραζιλιάνο «θρύλο» του ποδοσφαίρου, της «σελεσάο» και της Σάντος.

Η Πατσούκα όμως το πήγε... σε άλλο επίπεδο παρουσιάζοντας μόνιμο θρόνο που θα βρίσκεται στο γήπεδό της στη μνήμη του «Ο Ρέι»!

Η μεξικάνικη ομάδα πριν την αναμέτρηση με την Πουέμπλα (5-1) για το πρωτάθλημα της «Liga MX», αποκάλυψε στο στάδιο «Hidalgo» έναν μικρό χώρο που είναι αφιερωμένος στον τρεις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Αυτός βρίσκεται κάτω από τα θεωρεία των διευθυντών που προορίζεται για εκπροσώπους της FIFA, ενώ όπως φαίνεται πάνω στον «θρόνο» αναγράφεται και το όνομα του Πελέ.



Την μνήμη του τίμησαν και οι ποδοσφαιριστές όπου κατά την είσοδο τους στο γήπεδο φόρεσαν φανέλες της Βραζιλίας, κρατώντας λευκά μπαλόνια τα οποία απελευθέρωσαν για να φτάσουν στον ουρανό... και τον «Ο Ρέι».

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Πελέ είχε δώσει το παρών στα εγκαίνια του γηπέδου της Πατσούκα πίσω στο 2004, ενώ τρία χρόνια νωρίτερα ένα από τα προπονητικά κέντρα του συλλόγου είχε πάρει το όνομα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x