Γενικά

Ποιο ντέρμπι; Ο Ερυθρός Αστέρας ταπείνωσε την Παρτίζαν με εκτός έδρας τεσσάρα!

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε πλάκα στην έδρα της Παρτίζαν και την διέλυσε με ξεγυρισμένη τεσσάρα, με το γήπεδο να βράζει εναντίον του προπονητή Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς.

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά ανάμεσα σε Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα, με τους φιλοξενούμενους να σκορπίζουν την ομάδα του Στανόγεβιτς με 4-0 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σερβίας, σε ένα γήπεδο έτοιμο να… εκραγεί για την καταστροφική εικόνα της ομάδας. Απόλυτος πρωταγωνιστή ο Εντιαγέ που πέτυχε χατ-τρικ, το πρώτο σε ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων, μετά το 1968.

Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται με άνεση στην κορυφή της βαθμολογίας, σε αντίθεση με την Παρτίζαν που «χαροπαλεύει» στην 9η θέση, 11 ολόκληρους βαθμούς μακριά από τη «μισητή» της αντίπαλο, έστω και με παιχνίδι λιγότερο.

Το… πάρτι από πλευράς Ερυθρού ξεκίνησε στο 24ο λεπτό, όταν ένας αμυντικός των γηπεδούχων απέκρουσε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Ο Εντιαγέ ανέλαβε την εκτέλεση και με άνεση έκανε το 1-0.



Πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν το προβάδισμα τους. Οι άμυνα της Παρτίζαν αδυνατούσε να διώξει την μπάλα. Ο Μακσίμοβιτς πάσαρε στον ελεύθερο Σίλας και αυτός με ένα τέλειο πλασέ έκανε το 2-0 στο 45+3’.



Μόλις δέκα λεπτά μετά την επανέναρξη του παιχνιδιού, ο Ερυθρός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 55ο λεπτό ο Εντιαγέ με σουτ εντός περιοχής πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.



Η χαριστική βολή ήρθε και πάλι από τον Εντιαγέ στο 65ο λεπτό. Ο επιθετικός από την Σενεγάλη ολοκλήρωσε την δική του ποδοσφαιρική παράσταση στέλνοντας με άνεση την μπάλα στα δίχτυα μετά την έξοχη πάσα του Προύτσεφ, ολοκληρώνοντας το δικό του χατ-τρικ και τον διασυρμό της Παρτίζαν, για το τελικό 4-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x