Stoiximan Super League

Πάρτι για το Κύπελλο και νίκη πρωτιάς

Περισσότεροι από 20.000 φίλοι της ΑΕΚ αναμένονται απόψε στο ΟΑΚΑ για να αποθεώσουν τους Κυπελλούχους. Νίκη για πρώτη θέση στα playoffs θέλει η «Ένωση» που θα έχει απουσίες.

Στον τελικό Κυπέλλου η ΑΕΚ στερήθηκε τον κόσμο της και παρότι η ομάδα γνώρισε την αποθέωση από περίπου 8.000 φίλους της μετά το θρίαμβο επί του Ολυμπιακού, η δίψα παραμένει μεγάλη.

Απόψε στο ΟΑΚΑ και τον εξ αναβολής αγώνα με τον Πανιώνιο (Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) περισσότεροι από 20.000 φίλαθλοι της «Ένωσης» θα έχουν μια καλή ευκαιρία να το γιορτάσουν.

Φυσικά, βέβαια, υπάρχει και… αγώνας. Και μάλιστα πολύ σημαντικός, αφού στην ΑΕΚ δεν κρύβουν πως η πρώτη θέση στα playoffs παραμένει στόχος (έστω κι αν εφόσον η Σεβίλλη κατακτήσει το Κύπελλο Ισπανίας νικώντας στον κυριακάτικο τελικό την Μπαρτσελόνα η «Ένωση» θα είναι απευθείας στους ομίλους του Europa League αν δεν τερματίσει στην κορυφή του μινι πρωταθλήματος).

Η ΑΕΚ με νίκη περνά στην κορυφή της βαθμολογίας, πάνω από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Πανιώνιος έχει αποδείξει πως δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Συν τοις άλλοις, οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν πολλές απουσίες, με πρώτη αυτή του… προπονητή τους. Ο Στέλιος Μανωλάς διαγνώστηκε με υπερκόπωση και θα απέχει από τα καθήκοντά του, με τον συνεργάτη του, Νίκο Παναγιωτάρα, να παίρνει τη θέση του.

Απουσίες θα υπάρχουν και σε… παίκτες. Ο Μπαρμπόσα παραμένει τιμωρημένος, ο Βάργκας τραυματίας (ίσως χάσει το υπόλοιπο των playoffs) ενώ ο Μάνταλος πιθανότατα δεν θα ξεκινήσει στο ματς, αλλά θα είναι στον πάγκο. Πάντως το πιθανότερο είναι να μην υπάρξουν άλλες αλλαγές σε σχέση με τον τελικό και το επικρατέστερο σχήμα της ΑΕΚ είναι: Ανέστης, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γκάλο, Σιμόες, Γιόχανσον, Μπουονανότε, Μπακάκης, Αραβίδης και Τζεμπούρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x