Γενικά

«Έφυγε» από ανακοπή στα 47 του, ο πρώην παίκτης των Πάρμα και Σαμπντόρια, Χόρχε Μπολάνιο

Σοκ προκάλεσε στο ιταλικό, αλλά και το κολομβιανό ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου, του πρώην παίκτη της Πάρμα, Χόρχε Μπολάνιο σε ηλικία 47 ετών!

Στο πένθος βυθίστηκε η Πάρμα, αλλά και κατ' επέκτασιν το ιταλικό και το κολομβιανό ποδόσφαιρο!

Όπως έγινε γνωστό από τα Μέσα της γειτονικής χώρας, έφυγε σε ηλικία 47 ετών, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Πάρμα, Χόρχε Μπολάνιο! Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και τα ρεπορτάζ που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο Κολομβιανός, βρισκόταν σε πάρτι γενεθλίων συγγενικού του προσώπου και υπέστη ανακοπή καρδιάς, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες.


Τόσο η Πάρμα, όσο και η Σαμπντόρια αποχαιρέτησαν μέσω social media τον άτυχο άνδρα, ο οποίος μεταξύ άλλων αγωνίστηκε στην Τσεζένα, τη Ζούνιορ FC, τη Μόντενα, τη Λέτσε και την Κουκούτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x