Γαλλία

Παρί Σεν Ζερμέν: Ασκεί έφεση κατά της απόφασης της LFP για οφειλές 55 εκατ. ευρώ στον Εμπάπε!

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, η Παρί Σεν Ζερμέν θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της LFP, σχετικά με οφειλές ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ των πρωταθλητών Γαλλίας προς τον πρώην επιθετικό τους.

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Παρί Σεν Ζερμέν και τον Κιλιάν Εμπαπέ για οικονομικές οφειλές των πρωταθλητών Γαλλίας προς τον πρώην ποδοσφαιριστή τους συνεχίζεται!


Πριν από λίγες ημέρες, η νομική επιτροπή του γαλλικού ποδοσφαίρου που είναι υπεύθυνη για την εν λόγω υπόθεση, δικαίωσε τον 25χρονο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, επιβάλλοντας στους Παριζιάνους να καταβάλουν το ποσό των 55 εκατομμυρίων ευρώ στον διεθνή Γάλλο, για οφειλές που έχουν να κάνουν με τους μισθούς Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου, μαζί με το μπόνους του περασμένου Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με την απόφαση της LFP, η Παρί καλείται να αποπληρώσει τον αρχηγό των «τρικολόρ» εντός οκτώ ημερών. Παρ' όλα αυτά, ο γαλλικός σύλλογος δεν κάθισε με... σταυρωμένα χέρια, αντιθέτως, πέρασε στην αντεπίθεση!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η γαλλική «Le Monde», η διοίκηση της Παρί πήρε την απόφαση να ασκήσει έφεση κατά της εν λόγω απόφασης!

Κάπως έτσι, το... story ανάμεσα στον Εμπαπέ και την Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να κρατήσει για αρκετό καιρό ακόμα, παρότι έφυγε ως ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x