Ελλάδα

Ανανέωσε με Φεραντάνς ο ΠΑΟΚ

Στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κα την επόμενη σεζόν η Αντονέλα Φεραντάνς, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης.

Ποδοσφαιρίστρια του ΠΑΟΚ παραμένει και για τη νέα σεζόν η Αντονέλα Φεραντάνς. Ο «ασπρόμαυρος» Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του ε την 23χρονη Ουρουγουανή αμυντικό για τον επόμενο χρόνο μετά τις καλές εμφανίσεις της στο περυσινό μισό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Αντονέλα Φεραντάνς, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ουρουγουανή αμυντικός, γεννημένη το 2001, συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στα ασπρόμαυρα, ύστερα από την περυσινή πετυχημένη με την κατάκτηση του νταμπλ. Η Αντονέλλα Φεραντάνς ήρθε στα μισά της περυσινής σεζόν, δείχνοντας από τις πρώτες στιγμές την ποιότητα και το ταλέντο της.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Αντονέλα Φεραντάνς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος με πλούσια ιστορία κι υψηλούς στόχους. Η προηγούμενη σεζόν ήταν η πρώτη εκτός Ουρουγουάης κι όλοι στην ομάδα με υποδέχτηκαν με υπέροχο τρόπο, κάνοντας με να νιώθω σαν το σπίτι μου. Θέλω να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε η ομάδα να πετύχει τους υψηλούς στόχους της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x