Ελλάδα

Ανακοίνωσε Δασκάλου ο ΠΑΟΚ

Στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν η Εμιλι Δασκάλου, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο Ερασιτέχνης.

Ποδοσφαιρίστρια του ΠΑΟΚ έγινε την Τρίτη η Εμιλι Δασκάλου. Ο Ερασιτέχνης «δικέφαλος» ανακοίνωσε την απόκτηση της 19χρονης εξτρέμ για τον επόμενο χρόνο.

Η Δασκάλου την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στους Tigers Ιωαννίνων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Έμιλυ Δασκάλου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένη στις 08/02/2005, η Έμιλυ Δασκάλου αγωνίζεται ως εξτρέμ κι έχει ύψος 171cm.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο ποδόσφαιρο από τον ΑΟ Ανατολής το 2018, μένοντας εκεί έως το 2022, αποκτώντας τις πρώτες της παραστάσεις από το άθλημα. Τη σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, ξεχωρίζοντας με τις εμφανίσεις της και πετυχαίνοντας αρκετά γκολ κι ασίστ.

Την περυσινή αγωνιστική περίοδο (2023-24) έπαιξε με τη φανέλα των Tigers Ιωαννίνων.

Το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί τον υπεύθυνο των Tigers Ιωαννίνων, Γιώργο Θεοδωρή, για την άψογη συνεργασία σχετικά με την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Έμιλι Δασκάλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είμαι έτοιμη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Έμιλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x