Ελλάδα

Ανακοίνωσε Δρακογιαννάκη ο ΠΑΟΚ

Στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν η Ελευθερία Δρακογιαννάκη, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή ο Ερασιτέχνης.

Ποδοσφαιρίστρια του ΠΑΟΚ έγινε την Κυριακή η Ελευθερία Δρακογιαννάκη. Ο Ερασιτέχνης «δικέφαλος» ανακοίνωσε την απόκτηση της 23χρονης διεθνούς Κρητικιάς μέσου για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθεί στο κέντρο.

Η Δρακογιαννάκη την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Ελευθερία Δρακογιαννάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένη στις 03/11/2001, η Ελευθερία Δρακογιαννάκη αγωνίζεται στο κέντρο κι έχει ύψος 167cm. Έκανε τα πρώτα της βήματα στο ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κρουσώνα το 2011, στις οποίες παρέμεινε έως το 2014. Στη συνέχεια, ακολούθησε μία επταετία στον Εργοτέλη (2014-2021), με τον οποίο αγωνίστηκε και στην Α' Εθνική, καταγράφοντας πολλές συμμετοχές και πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές σεζόν (2021-2024) ήταν και πάλι στην Κρήτη, παίζοντας με τη φανέλα του ΟΦΗ, ξεχωρίζοντας με τις εμφανίσεις της.

Είναι διεθνής τόσο με την Εθνική Κορασίδων, όσο και με την Εθνική Νεανίδων.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Ελευθερία Δρακογιαννάκη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Αποτελεί νέα πρόκληση για εμένα η ένταξή μου στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα ενσωματωθώ και θα αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας. Εύχομαι υγεία και κάθε νέος στόχος να επιτευχθεί».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Ελευθερία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x