Ελλάδα

Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Πανναξιακός που πυροδότησε τη «βόμβα» Μανωλά!

Ο Πανναξιακός πραγματοποίησε τη μεταγραφή της χρονιάς, κάνοντας δικό του τον Κώστα Μανωλά σε ηλικία μόλις 33 ετών και τώρα μπορεί να ελπίζει ακόμη περισσότερα στην άνοδο στη Γ' Εθνική!

Ο Πανναξιακός βρίσκεται στην Α' Κατηγορία του πρωταθλήματος Κυκλάδων και πλέον στις τάξεις του θα έχει τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της κατηγορίας.

Ο Κώστας Μανωλάς έκανε την έκπληξη και επέστρεψε στην ομάδα, στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, στον τόπο, που μεγάλωσε.

Η ομάδα της Νάξου βρίσκεται στον 2ο όμιλο της Α' Κατηγορίας, όπου έχουν παιχτεί δύο αγωνιστικές. Ο νέος σταθμός στην καριέρα του Κώστα Μανωλά διέλυσε με το εμφατικό 7-0 τον Α.Ο. Πάρου, βγάζοντας αντίδραση μετά την πολύ κακή πρεμιέρα, που είχε, απέναντι στον Α.Ο. Πύργου. Μία τρομερή εμφάνιση για το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν.

Για την 1η αγωνιστική ο Πύργος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Πανναξιακό τον οποίο και κέρδισε εύκολα με 3-0. Πλέον, η ομάδα του Νάξου βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τρεις βαθμούς και μόλις έναν μακριά από την πρωτιά, που κατέχει ο ΑΜΣ Φιλωτίου, ο οποίος έχει τέσσερις.

Σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές ο Πανναξιακός έδειξε πως αν βρεθεί σε καλή μέρα η επίθεσή του μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στον αντίπαλο, όμως απέναντι σε πιο δυνατές ομάδες, αμυντικά παρουσιάζει κενά. Εδώ ακριβώς έρχεται να προστεθεί και ο Κώστας Μανωλάς, που θα μπορέσει να συμμαζέψει σε μεγάλο βαθμό τα μετόπισθεν και να δώσει σημαντική ώθηση στον Πανναξιακό για να κάνει το μεγάλο βήμα και να πάρει την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Άλλωστε η χρηματιστηριακή αξία του Μανωλά είναι δεδομένα η κορυφαία της κατηγορίας και αν μπορέσει ο ίδιος να ανταποκριθεί, θα είναι απροσπέραστος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x