Γαλλία

Αντίπαλος Παναθηναϊκού: Παίρνει Ζαρουρί η Λανς

Μία μέρα πριν το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό (22/08, 22:00), η Λανς προχωρά σε μεταγραφή, αφού έφτασε σε συμφωνία με την Μπέρνλι για την απόκτηση του εξτρέμ Ανάς Ζαρουρί.

Η Λανς, η οποία πρόκειται να αντιμετωπίσει την Πέμπτη (22/08, 22:00) τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των playoffs του Conference League, δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη το ρόστερ της και συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το γαλλικό Μέσο «FootMercato», ο γαλλικός σύλλογος έφτασε σε συμφωνία με την Μπέρνλι για τον Ανάς Ζαρουρί, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται ήδη στη Γαλλία ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί.

Ο 23χρονος Μαροκινός εξτρέμ μέτρησε συνολικά 10 γκολ και 9 ασίστ σε 49 ματς με την Μπέρνλι, ενώ έχει αγωνιστεί και 12 φορές με τη φανέλα της Χαλ Σίτι, αριθμώντας δύο τέρματα. Οι υπόλοιπες ομάδες της καριέρας του είναι οι Σαρλερουά και Λόμελ.

Όσον αφορά το deal μεταξύ των δύο ομάδων, αυτό είναι ύψους 9 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει και 20% ποσοστό μεταπώλησης για την Μπέρνλι, ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο ποδοσφαιριστής θα είναι τετραετές. Μένει να φανεί αν ο παίκτης θα προλάβει να δηλωθεί και στην ευρωπαϊκή λίστα, ώστε να είναι διαθέσιμος για κάποιο από τα ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x