Ελλάδα

Παναγόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Αφήνουν απλήρωτους τους παίκτες επειδή δεν μπορούν να στήσουν τα ματς»

Ακούστε τι σχολίασε ο αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ, Γιώργος Παναγόπουλος, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού και τη σύνδεσή του με το φαινόμενο των απλήρωτων ποδοσφαιριστών.

Ο αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ (Ινστιτούτο Διεθνούς & Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου) και νομικός σύμβουλος της ΚΕΠ (Κίνηση Ελεύθερων Ποδοσφαιριστών) Γιώργος Παναγόπουλος φιλοξενήθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από τον Κυριάκο Θωμαΐδη στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης».

Η συζήτηση αφορούσε την ελληνική εκδοχή του διεθνούς κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού, τη σύνδεση που υπάρχει μεταξύ των φαινομένων των στημένων αγώνων και των απλήρωτων ποδοσφαιριστών, αλλά και τη στάση Κυβέρνησης και Πολιτείας απέναντι στο θέμα.

«Τη σύνδεση μεταξύ απλήρωτων ποδοσφαιριστών και παράνομου στοιχηματισμού την έχω καταγγείλει στη μηνυτήρια αναφορά μου. Ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση δηλαδή, που στήνει αγώνες και αφήνει απλήρωτους ποδοσφαιριστές.

Μένουν απλήρωτοι οι παίκτες γιατί οι ομάδες δεν μπορούν να στήσουν παιχνίδια. Στην Ελλάδα δεν είμαστε μόνο πρωταθλητές Ευρώπης το 2004, αλλά και στα στημένα παιχνίδια και στους απλήρωτους ποδοσφαιριστές»
, είπε μεταξύ άλλων.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x