Oλλανδία

«Φρέναρε» την Ουτρέχτη του Μπάρκα η Φέγενορντ

Στην πρώτη ήττα της στη φετινή Eredivisie ανάγκασε την Ουτρέχτη του Βασίλη Μπάρκα η Φέγενορντ, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 2-0 και μειώνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στους 3 βαθμούς!

Φρέναρε την Ουτρέχτη του Βασίλη Μπάρκα η Φέγενορντ!

Με... φόρα από τη μεσοβδόμαδη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της επί της Μπενφίκα για το Champions League, η ομάδα του Ρότερνταμ παρουσίασε ξανά το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο και πανηγύρισε τη νίκη με 2-0, μειώνοντας στους 3 βαθμούς τη διαφορά της από τη σημερινή της αντίπαλο, η οποία βρίσκεται στη 2η θέση της Eredivisie.

Έτσι, η Φέγενορντ παραμένει αήττητη (5 νίκες, 4 ισοπαλίες) στα 9 πρώτα παιχνίδια της στο ξεκίνημα του ολλανδικού πρωταθλήματος, ενώ η Ουτρέχτη γνώρισε την πρώτη ήττα της, μένοντας στο -8 από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν.

Ο Καράντζα ήταν εκείνος που με δικό του γκολ στο 12', άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη των φιλοξενούμενων, ενώ ο Τίμπερ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 54'. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 85' με τον Οχιό, αλλά είδαν το γκολ του να ακυρώνεται για οφσάιντ μέσω VAR, με το 0-2 να παραμένει μέχρι τέλους.

Αναλυτικά η 10η αγωνιστική:

Παρασκευή 25/10
Άλμιερ Σίτι-Ναϊμέγκεν 1-0

Σάββατο 26/10
Φορτούνα Σιτάρντ-Χρόνιγκεν 1-0
Αϊντχόφεν-Τζβόλε 5-0
Μπρέντα-Βάαλβαϊκ 4-1
Χέρενφεεν-Σπάρτα Ρότερνταμ 2-0

Κυριακή 27/10
Ουτρέχτη-Φέγενορντ 0-2
Τβέντε-Χέρακλες (15:30)
Άγιαξ-Βίλεμ (17:45)
Άλκμααρ-Γκόου Αχέντ Ίγκλς (21:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x