Γενικά

Ολυμπιακός: Ρόντινεϊ και ΜακΚίσικ μία μοναδική «ερυθρόλευκη» φιλία

Αν και αγωνίζονται σε διαφορετικά αθλήματα οι Ρόντινεϊ και Σακίλ ΜακΚίσικ έχουν αναπτύξει μία σπάνια φιλία με τον Βραζιλιάνο μπακ να μοιράζεται στα social media μερικές μυθικές φωτογραφίες.

Ο Ρόντινεϊ ακόμη καλά καλά δεν έχει κλείσει δύο γεμάτα χρόνια στην Ελλάδα, καθώς ήρθε στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2023, παρ’ όλα αυτά δείχνει να έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα τάξη πραγμάτων.

Ο Βραζιλιάνος έχει ερωτευτεί την χώρα μας και δεν το κρύβει, κάτι που ο οποιοδήποτε θα τον ακολουθεί μέσω τον social media θα το έχει σίγουρα καταλάβει.

Φαίνεται πάντως πως έχει δημιουργήσει και μία στενή φιλία μαζί με έναν άλλον ερυθρόλευκο αθλητή, αλλά όχι του ποδοσφαίρου. Ο Ρόντινεϊ ανέβασε μερικές φωτογραφίες στο Instagram με τον Σακίλ ΜακΚίσικ του μπασκετικού Ολυμπιακού και περιγράφουν τέλεια τη μεταξύ τους σχέση. Οι δύο αθλητές έχουν δημιουργήσει μία φιλία που στις ρίζες της δημιουργήθηκε χάρη στον Ολυμπιακό.

Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που βλέπουμε ποδοσφαιριστές να παρακολουθούν παιχνίδια στο ΣΕΦ, αλλά ούτε και το αντίθετο με μπασκετμπολίστες στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Ρόντινεϊ πάντως το ξεκαθάρισε στη λεζάντα του: «Φίλοι μέσα και έξω από το γήπεδο σου εύχομαι πάντα επιτυχίες».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x