Ο Αγκιμπού Καμαρά δεν θα συνεχίσει, όπως φαίνεται, την καριέρα του στη Σταντάρ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Βέλγιο, η ομάδα της Λιέγης, κλείνει τον Στίβεν Αλσατέ της Μπράιτον για να καλύψει το κενό στη θέση «8». Συνεπώς, εκτός απροόπτου δεν υφίσταται θέμα Καμαρά, για τον οποίο είχε δείξει ενδιαφέρον.
Ο Κώστας Νικολακόπουλος είχε μεταφέρει από το πρωί της Τρίτης την πληροφορία μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 για το ενδιαφέρον της Σταντάρ για τον μέσο του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι 7ος στην ιεραρχία των ξένων των «ερυθρολεύκων».
Επίσης, για τον 21χρονο άσο έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα κι άλλες κρούσεις για τον δανεισμό του, ενώ υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκής λίστας.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.