Γενικά

Ολυμπιακός: Οι θρυλικές... «ερυθρόλευκες» στιγμές από το ιστορικό Μαρακάνα!

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου U20, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού επισκέφθηκε το ιστορικό «Μαρακανά», με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να δημοσιεύει σχετικές εικόνες και βίντεο!

Ραντεβού με την ιστορία έχει αύριο, Σάββατο (24/08, 22:00), η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, η οποία και θα αντιμετωπίσει την Φλαμένγκο στον μεγάλο τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου U20 στο θρυλικό «Μαρακανά»!

Τις τελευταίες ημέρες, οι πιτσιρικάδες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου βιώνουν μοναδικές στιγμές στην εκπληκτική πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο, βλέποντας όλα τα αξιοθέατα της πόλης. Από το ιστορικό άγαλμα του Ιησού Λυτρωτή, μέχρι τις πασίγνωστες παραλίες της πόλης, εκεί όπου είχαν την ευκαιρία να παίξουν και ποδοβόλεϊ στην άμμο, αλλά και να δοκιμάσουν την τύχη τους και στη σάμπα!

Σήμερα το απόγευμα, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το χαώδης και ιστορικό γήπεδο του «Μαρακανά», κάνοντας τη βόλτα τους στον αγωνιστικό χώρο, στα αποδυτήρια, αλλά και στο μουσείο του γηπέδου, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να δημοσιεύει στα social media σχετικές εικόνες και βίντεο από τη μοναδική αυτή εμπειρία!









Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x