Stoiximan Super League

Ο κόσμος της ΑΕΚ μίλησε: «Επιστρέφουμε σπίτι μας»! (pics/video)

Το μήνυμα ότι κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει την ΑΕΚ από το να επιστρέψει σπίτι έστειλε ο κόσμος της. Με πάθος κι απόλυτα ειρηνικό τρόπο το συλλαλητήριο για το γήπεδο έβαψε κιτρινόμαυρη τη Φιλαδέλφεια

Στιγμές από το παρελθόν (με το «Νίκος Γκούμας») και από το μέλλον (με την «Αγια-Σοφιά») έζησε η Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, γεμάτη πάθος και παλμό, περισσότεροι από 6.000 φίλοι της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν στα πατρογονικά εδάφη του συλλόγου και έστειλαν το μήνυμα ότι κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει την επιστροφή του εκεί.

inner

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της ORIGINAL και τηρώντας ευλαβικά τις εκκλήσεις της ΠΑΕ για απόλυτη ηρεμία, ο λαός της «Ένωσης» εξέφρασε τη διαμαρτυρία του για τη στάση του Δήμου.

inner

inner

Φτιάχνοντας μια ατμόσφαιρα απ’ αυτή που τόσο έχει λείψει στην περιοχή, φίλοι της ΑΕΚ όλων των ηλικιών, γυναίκες, παιδιά, ακόμα και… σκυλιά ντυμένα στα χρώματα της ομάδας συνέθεσαν μια απόλυτα ειρηνική συγκέντρωση.

inner

Αφού πραγματοποίησαν πορεία λοιπόν προς το Δημαρχείο (στη διάρκεια της οποίας αποδοκιμάστηκε έντονα ο Άρης Βασιλόπουλος) και έκαναν ν’ ακουστεί σε κάθε άκρη της Φιλαδέλφειας το λαϊκό αίτημα για την «Αγια-Σοφιά», η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου αναχώρησε για το ΟΑΚΑ και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

inner








Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x