Γενικά

Μιλάει με Αλ Ιτιχάντ ο Ντε Μπρόινε - Δεν λέει όχι στην πώλησή του η Σίτι!

Σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστού δημοσιογράφου, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε βρίσκεται σε συζητήσεις με την Αλ Ιτιχάντ, ενώ από την πλευρά της η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι αρνητική για την παραχώρησή του.

Όπως και το περσινό καλοκαίρι, έτσι και το φετινό, οι Σαουδάραβες ετοιμάζονται να κάνουν γερή «ρελάνς» έτσι ώστε να προσελκύσουν μεγάλους σταρ μακριά από την Ευρώπη.

Ένα από τα μεγάλα τους «απωθημένα» είναι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, τον οποίο προσπάθησαν να φέρουν στη Μέση Ανατολή και το περσινό καλοκαίρι. Αυτή τη φορά, όμως, φαίνεται πιθανό να τα καταφέρουν!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Ρούντι Γκαλέτι, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Αλ Ιτιχάντ των Καρίμ Μπενζεμά και Ενγκολό Καντέ. Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει μεγάλη κατανόηση, χωρίς ακόμη να έχει προχωρήσει πολύ η υπόθεση.

Αυτό που προκαλεί σχετική εντύπωση, πάντως, είναι πως η Σίτι δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο αυτό. Ίσα ίσα, οι «πολίτες» είναι ανοικτοί στην πώληση του Βέλγου σούπερ σταρ, ο οποίος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και σίγουρα θα τους αποφέρει πολλά χρήματα.

Στα 9 χρόνια παρουσίας του στη Σίτι, ο 33χρονος εξελίχθηκε στον απόλυτο playmaker της ομάδας. Σε 382 εμφανίσεις, αριθμεί 102 γκολ και 170 ασίστ, συνολικά δηλαδή συμμετείχε σε 272 γκολ των Άγγλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x