Γενικά

Νεϊμάρ: Η Nike τον «έκοψε» λόγω υπόθεσης σεξουαλικής παρενόχλησης σε υπάλληλό της

Η Wall Street Journal αποκαλύπτει ότι η Nike διέκοψε τη συνεργασία της με τον Νεϊμάρ λόγω της υπόθεσης σεξουαλικής παρενόχλησης του Βραζιλιάνου σε υπάλληλό της.

Έναν χρόνο μετά το «διαζύγιο» της Nike με τον Νεϊμάρ, η Wall Street Journal αποκαλύπτει πως ο λόγος που έλυσαν τη συνεργασία τους έχει να κάνει με την κατηγορία σεξουαλικής παρενόχλησης που αντιμετώπιζε από υπάλληλο της εταιρείας.

Η έγκυρη εφημερίδα επικαλούμενη έγκυρες πηγές και ντοκουμέντα, αναφέρει πως η υπάλληλος είπε σε φίλους και συναδέλφους της πως ο Νεϊμάρ προσπάθησε να την αναγκάσει να του κάνει στοματικό έρωτα σε ένα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, όπου βρίσκονταν για ένα event της αθλητικής εταιρείας το 2016. Η υπάλληλος κατέθεσε μήνυση το 2018 και η Nike ανέθεσε σε δικηγορικό γραφείο να ερευνήσει την υπόθεση το 2019, ενώ όσο η έρευνα ήταν σε εξέλιξη αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία τους μετά από 15 χρόνια.

Αυτό τελικά συνέβη το 2020, με τον άσο της Παρί να υπογράφει τελικά στην Puma. Η Nike δεν είχε δώσει στη δημοσιότητα τους λόγους του «διαζυγίου», που ήρθε οκτώ χρόνια πριν τη λήξη του συμβολαίου τους με τον Νεϊμάρ. Ο κολοσσός αθλητικής ένδυσης με επίσημη θέση του στην Wall Street Journal ανέφερε πως χώρισε με τον Νεϊμάρ επειδή «… δεν συνεργάστηκε στην έρευνα για τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε».

Εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή διέψευσε πως η κατηγορία αυτή ήταν η αιτία της λύσης της συνεργασίας τους με τη Nike κάνοντας λόγο για αβάσιμες επιθέσεις και για υπόθεση που δεν έχει στοιχειοθετηθεί από πουθενά. Ο Νεϊμάρ αντιμετώπισε κατηγορίες βιασμού μιας άλλης κοπέλας το 2019, αλλά απαλλάχθηκε λόγω έλλειψης στοιχείων τον Αύγουστο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x