Ιταλία

Ασταμάτητη η Νάπολι του Κόντε, πέρασε με πεντάρα στους «16» του Coppa Italia!

Η Νάπολι του Αντόνιο Κόντε συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία της, καθώς νίκησε 5-0 την Παλέρμο και προκρίθηκε στους «16» του Coppa Italia, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λάτσιο!

Ασταμάτητο... τρένο η Νάπολι! Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έκανε «πάρτι» κόντρα στην Παλέρμο, τη διέλυσε με σκορ 5-0 και προκρίθηκε στους «16» του Coppa Italia, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λάτσιο, στο πιο ενδιαφέρον ζευγάρι που έβγαλε η κλήρωση!

Οι «παρτενοπέι» έδειξαν από νωρίς ότι δεν θα άφηναν κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους, που αγωνίζονται στη Serie B. Με δύο πολύ γρήγορα γκολ του 24χρονου Σιρίλ Ενζονζέ στο 7' και το 12', η Νάπολι εξασφάλισε τη νίκη και το μόνο ενδιαφέρον ήταν πλέον η έκταση που θα έπαιρνε το τελικό σκορ.

Ο Ζουάν Ζεσούς έγραψε το 3-0 για τους Ναπολιτάνους στο 42', ενώ στο δεύτερο μέρος τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για την Παλέρμο, αφού ο Αλιόσα Βάσιτς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα. Ακολούθησαν άλλα δύο γκολ από Νταβίντ Νέρες και Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, τα οποία ήταν τα πρώτα τους με τη νέα τους ομάδα και υπέγραψαν το τελικό 5-0.

Όλα τα ζευγάρια των «16»:

Γιουβέντους-Κάλιαρι
Φιορεντίνα-Έμπολι

Μπολόνια Μόντσα
Αταλάντα-Τσεζένα

Μίλαν-Σασουόλο
Ρόμα-Σαμπντόρια

Λάτσιο-Νάπολι
Μίλαν-Ουντινέζε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x