Ιταλία

Κοντά στη Νάπολι ο Σπινατσόλα!

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα είναι ένα βήμα πριν υπογράψει στη Νάπολι.

Χθες (02/07) η Ρόμα γνωστοποίησε πως ο Λεονάρντο Σπινατσόλα αποτελεί παρελθόν από τους «τζαλορόσι» αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και δεν ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Ο Ιταλός αριστερός μπακ ωστόσο δεν θα μείνει για πολύ καιρό χωρίς ομάδα, αφού όπως αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα είναι κοντά στο να υπογράψει με τη Νάπολι.

Όπως αναφέρει το Sky Sport Italia, οι δυο πλευρές έχουν συναντηθεί για να συζητήσουν το deal, το οποίο είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί. Ο μάνατζερ του Σπινατσόλα πιέζει τους Ναπολιτάνους για διετές συμβόλαιο ή για μονοετές με οψιόν αγοράς. Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε θέλει να το πάει λίγο… συντηρητικά και να φτάσει σε μια συμφωνία που θα «προστατεύσει» τον σύλλογο εάν ο παίκτης τραυματιστεί.

Κάπως έτσι, οι δυο πλευρές το δουλεύουν και με βάση την Repubblica, αν βρεθεί η χρυσή τομή, ο Σπινατσόλα θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις την επόμενη εβδομάδα και θα ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα για να ξεκινήσουν τη βασική προετοιμασία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x