Μουντιάλ

Ταμπάκος: «Πρώτα τα ματς με Ισπανία και Κόσοβο, μετά το μέλλον του Φαν'τ Σχιπ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της Εθνικής Ελλάδας, Σωτήρης Ταμπάκος.

Στον αποψινό «τελικό» της Εθνικής Ελλάδας με την Ισπανία στο ΟΑΚΑ, για την προτελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, αναφέρθηκε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η Εθνική ολοκλήρωσε χθες το βράδυ την προετοιμασία της και το ευχάριστο είναι πως δεν υπήρξε κάποιο άλλο πρόβλημα τραυματισμού, αφού το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρήθηκε αρκετά με απουσίες. Προβλήματα στα χαφ και το κέντρο της άμυνας, όπως ο Μαυροπάνος που είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης στα μετόπισθεν για την Εθνική», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το έργο της Εθνικής είναι δύσκολο για να μπορέσει να περάσει ως δεύτερη στα μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο», πρόσθεσε και μίλησε για την πιθανή ενδεκάδα.

Σε ό,τι αφορά την ανανέωση της συνεργασίας με τους Κώστα Κωνσταντινίδη, Τάκη Φύσσα και αν συνδέεται με την υπόθεση του Τζον Φαν’τ Σχιπ: «Περιμέναμε τις ανανεώσεις των συμβάσεων των δύο πρώτων. Αυτό επικυρώθηκε χθες. Δεν πιστεύω ότι συνδέεται το ένα θέμα με το άλλο. Είναι κάτι διαφορετικό. Η άποψη και των δύο, όμως, είναι θετική για τον προπονητή. Ο τεχνικός διευθυντής, ο κ. Κωνσταντινίδης, θα παρουσιάσει μία έκθεση για όσα έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα και θα δούμε τι θα γίνει στα επόμενα δύο ματς της Εθνικής».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x