Γενικά

Μύδροι Ρομάριο εναντίων FIFA

Μύδρους εναντίων τις FIFA, εξαπέλυσε ο Ρομάριο, χαρακτηρίζοντας την διεφθαρμένη, ενώ τα έβαλε ακόμα και με τον Πλατινί, δηλώνοντας πως είναι ίδιος με τον Μπλάτερ.

Ακόμα και τον Μισέλ Πλατινί «τσουβάλιασε» ο Ρομάριο, με τον πρώην ποδοσφαιριστή να δηλώνει πως ο υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της FIFA, ανήκει στην ίδια κατηγορία με τον Ζεπ Μπλάτερ. Ο ίδιος φρόντισε δε, να στηρίξει την υποψηφιότητα του συμπατριώτη του Ζίκο που είναι επίσης υποψήφιος.

Μιλώντας στη «Gazetta dello Sport», ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ανέφερε: «Δεν πιστεύω πως ο Πλατινί είναι διεφθαρμένος όσο ο Μπλάτερ, αλλά ανήκει στην ίδια σχολή και δεν θα καταφέρει να αλλάξει κάτι στην FIFA. Η παγκόσμια ομοσπονδία είναι εντελώς διεφθαρμένη και χρειάζεται μεγάλες αλλαγές».

Θυμίζουμε ότι οι υποψήφιοι για την προεδρία εκτός από τον Πλατινί και το Ζίκο είναι επίσης, ο πρίγκηπας της Ιορδανίας Αλί Χουσείν, ο Νιοτιοκορεάτης πολυεκατομμυριούχοςος, Τσουνγκ Μονγκ Γιουν, καθώς και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Λιβερίας, Μούσα Μπιλίτι, και οι Νταβίντ Νακχίντ από το Τρινιτάντ-Τομπάγκο και Σεγκούν Οντεγκμπάμι, από τη Νιγηρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x