Ισπανία

Μπρέιθγουεϊτ: «Η πρόταση ανανέωσης που μου έκανε η Εσπανιόλ ήταν ασέβεια - Δείχνει πως δεν με εμπιστεύονται»

Στιγμές μετά την άνοδο της Εσπανιόλ στη La Liga, ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ μίλησε για το μέλλον του, αφήνοντας ξεκάθαρες «αιχμές» για τη διοίκηση των Καταλανών!

Δηλώσεις που σίγουρα θα κάνουν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να χαμογελούν, έκανε ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, στιγμές μετά την τεράστια επιτυχία της Εσπανιόλ και την επίτευξη της ανόδου στα μεγάλα «σαλόνια» του ισπανικού ποδοσφαίρου!


Συγκεκριμένα, ο Δανός επιθετικός που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του «δικεφάλου του βορρά» για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του, δήλωσε αμέσως μετά τη νίκη επί της Οβιέδο και της επιστροφής της Εσπανιόλ στη La Liga, πως νιώθει έλλειψη σεβασμού από τη διοίκηση των Καταλανών με την πρόταση ανανέωσης που του έχουν κάνει!

Ο έμπειρος φορ έριξε την «βόμβα» του εν μέσω πανηγυρισμών, αφήνοντας τα πάντα ανοικτά για το μέλλον του, καθώς στις δηλώσεις του έκανε λόγω ακόμα και για ασέβεια της ομάδας προς το πρόσωπό του, ενώ τόνισε πως η προσφορά ανανέωσης που του κατατέθηκε δείχνει πως δεν τον εμπιστεύονται!

«Δεν ξέρω τι θα κάνω. Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο σύλλογος μου έκανε πρόταση ανανέωσης, αλλά ήταν ασέβεια. Ας δούμε αν θέλουν να μείνω εδώ. Η προσφορά τους μου είχε δείξει ότι δεν με εμπιστεύονται», ανέφερες χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του Μπρέιθγουεϊτ με την Εσπανιόλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, με τον ΠΑΟΚ να του έχει προσφέρει συνεργασία με ετήσιες απολαβές ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x