Ελλάδα

Μπότης: «Ακόμα και μέσα στο Μαρακανά, δείξαμε ποιοι είμαστε»

Περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού στον τελικό του Διηπειρωτικού Κ20, δήλωσε ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων», Νίκος Μπότης.

Δηλώσεις μετά την ήττα της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού από τη Φλαμένγκο στον τελικό του Διηπειρωτικού Κ20 που διεξήχθη στη Βραζιλία και στο Μαρακανα, έκανε ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων», Νίκος Μπότης.

Αφού δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας του, ξεκαθάρισε ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο, αλλά αυτό δεν έχει σημασία, αφού εκείνος και οι συμπαίκτες του έδειξαν τι αξίζουν!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού:

«Πρώτα από όλα, θέλω να πω ότι είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα. Τίποτα δεν μπορεί να νικήσει το πνεύμα που είχαμε, ακόμα και μέσα στο Μαρακανά με τους οπαδούς της Φλαμένγκο, δείξαμε ποιοι είμαστε. Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι δεν είναι δίκαιο, αλλά δεν έχει σημασία.

Η Φλαμίνγκο είναι πρωταθλήτρια και της αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά ξέρω τι αξίζουμε ως ομάδα, ξέρω τι αξίζει ο Ολυμπιακός και σας διαβεβαιώνω ότι αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά περισσότερα από όσα πήραν απόψε»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x