Πορτογαλία

Έριξε τριάρα με σκόρερ Παυλίδη και παρέμεινε στο -5 η Μπενφίκα

Με συνοπτικές διαδικασίες, η Μπενφίκα σάρωσε 3-0 την Μποαβίστα στο Πόρτο στο ματς που ολοκλήρωσε την έκτη αγωνιστική της Primeira Liga και μείωσε στο -5 από την κορυφή.

Σταθερά στην τρίτη θέση της Primeira Liga η Μπενφίκα. Οι «αετοί» σάρωσαν 3-0 την Μποαβίστα στο «Ντο Μπέσα», έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Βαγγέλη Παυλίδη, στο ματς που ολοκλήρωσε την έκτη αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος και βρέθηκε ξανά στο -5 από την κορυφή και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, παραμένοντας το «κόλπο» του τίτλου κι αφήνοντας την πρωταθλήτρια του 2001 στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι Λουζιτανοί μπήκαν «φουριόζοι» στην αναμέτρηση και μόλις στο 11’ ο Έλληνας διεθνής σέντερ φορ με πλασέ μέσα από την περιοχή εκμεταλλεύτηκε το ωραίο γύρισμα του Ακτούρκολγου κι άνοιξε το σκορ. Στο 31’, ο Κοκτσού με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.



Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε, όμως στο 92’ ο Καμπράλ με ωραία κίνηση και πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά την μακρινή μπαλιά του Αντόνιο Σίλβα, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.



Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της έκτης αγωνιστικής:

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου
Νασιονάλ-Μπράγκα 0-3

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου
Σάντα Κλάρα-Εστρέλα Αμαδόρα 1-0

Ρίο Άβε-Εστορίλ 2-2

Γκιμαράες-Πόρτο 0-3

Μορεϊρένσε-Φαμαλικάο 0-0

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου
Ζιλ Βισέντε-Κάσα Πία 1-1

Φαρένσε-Αρούκα 0-1

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Βιλαφρανκένσε 3-0

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου
Μποαβίστα-Μπενφίκα 0-3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x