Γενικά

Μπιελ για Ολυμπιακό: «Όταν χάναμε δεν έβγαινα από το σπίτι»

Ο Πεπ Μπιελ μίλησε για τη νέα στροφή που έκανε στην καριέρα του, πηγαίνοντας στις ΗΠΑ και τη Σάρλοτ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη ζωή του στην Ελλάδα.

Ο Πεπ Μπιελ έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακο στη Σάρλοτ, η οποία έχει και οψιόν αγοράς σε περίπτωση που επιθυμεί να κάνει δικό της τον παίκτη με κανονική μεταγραφή.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός διανύει τους πρώτους του μήνες στις ΗΠΑ, μια χώρα με εντελώς διαφορετική ποδοσφαιρική κουλτούρα από ότι ισχύει στην Ευρώπη και ακόμα βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής, ενώ και οι Αμερικάνοι προσπαθούν να τον γνωρίσουν.

Για αυτό και ο Μπιελ παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, στην οποία μίλησε εκτός των άλλων και για την παρουσία του στον Ολυμπιακό, ενώ έκανε ειδική αναφορά στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, τονίζοντας πως το πρωτάθλημά της είναι πιο σκληρό από ότι της La Liga.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πεπ Μπιελ:

«Τη στιγμή που δέχτηκα την προσφορά του Ολυμπιακού θεώρησα πως ήταν η καλύτερη στιγμή για να φύγω από την Κοπεγχάγη. Δεν ακολούθησα τη σκέψη αλλά το συναίσθημα. Όταν έφτασα στο αεροδρόμιο, ήταν 2-3 άνθρωποι του κλαμπ. Αυτοί μου είπαν δεν μιλάς και απλά μπαίνεις στο αμάξι. Τους ρώτησα γιατί; Μετά είδα έξω περίπου 20-30 άτομα», είπε ο Μπιελ αναφερόμενος στη θητεία του στους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα μίλησε και για την παρουσία του στη Σαραγόσα και τη Segunda Divison: «Είναι πιο δύσκολο από το να παίζεις στη La Liga. Γιατί εκεί έχει δύο τρεις ομάδες που θα κερδίσουν. Στη Segunda δεν ξέρεις ποιος θα κερδίσει. Τη μία χρονιά μπορεί η ομάδα να είναι καλή και την επόμενη να παλεύει για υποβιβασμό». Τέλος, για την Κοπεγχάγη είπε: «Ήθελα να παίξω στην Ευρώπη και το Champions League. Εκεί πέτυχα και ένα από τα καλύτερα γκολ της καριέρας μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x